Cine suntem ?

Suntem o asociatie umanitara axata pe oferirea de ajutor umanitar persoanelor aflate in nevoie si celor mai defavorizate categorii sociale. Actiunile noastre de ajutor umanitar se indreapta in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie, batranii strazii, copii strazii, familii sarace cu multi copii, mame vaduve, copii orfani, batrani singuri si neputinciosi, etc.

Cum am inceput ?

Prima noastra activitate de ajutor umanitar a inceput in vara anului 2011, oferind batranilor saraci si neputinciosi, hrana calda la domiciliu si ajutor cu pachete consistente cu alimente.

Activitatea noastra a inceput cu pasi marunti intr-un cerc restras de prieteni si s-a dezvoltat pas cu pas odata cu diversificarea si inmultirea activitatilor noastre de ajutor umanitar.

Astfel, in iarna, anului 2012 s-a infintat asociatia umanitara ,,Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului Si Protectia Copilului”.

Ce ne dorim ?

De asemenea, asociatia noastra se doreste a fi o punte de legatura intre cei care pot ajuta, doresc sa ajute si cei care sunt in nevoie.